about1

De ce să alegi Concise?


Experiența

Experiența noastră ne permite să îți indicăm cum trebuie abordata strategia de marketing. Te asistăm de la idee până la implementare.

Echipă dedicată

Venim la tine în firmă și muncim cot la cot având aceleași interes ca profitul si vânzările să fie optime. Pentru o perioada determinata de timp beneficiezi de o echipă dedicată sau putem funcționa ca extensie a echipei de marketing actuale.

Vrem binele clientului

Atunci când vrei cu adevărat binele clientului apare succesul și satisfacția în muncă. Nu ascundem faptul că ne selectăm proiectele și asta pentru că este esențial să îți cunoști propriile limite.

Colaboratori

Colaborăm cu cele mai bune agenții de publicitate pentru concepte creative de impact și implementări de comunicare impecabile.

Despre noi


Bine ai venit în comunitatea pasionaților de marketing! 

CONCISE a apărut pe piață ca răspuns la nevoia companiilor de eficientizare a inițiativelor de marketing.

 

Ce înseamnă, de fapt, să ai un marketing eficient pentru afacerea ta?

Concluzia celor 10 ani de experiență de până acum este că un plan de marketing eficient este acela în care tu, clientul nostru, ai o imagine clară asupra beneficiilor aduse de investiția în strategia de promovare.

Marketingul poate fi făcut în multe feluri, poate costa mult sau puțin, dar cel mai important este să aducă rezultate palpabile. Leaduri, vânzări, profit.

Iar noi exact asta facem: marketing validat de rezultate!

De ce am lucra împreună

De obicei, clienții noștri se raportează la noi fie ca la propria echipă de marketing, fie ca la o extensie a acesteia, pentru proiecte speciale ori expertiză suplimentară.

Unii îi spun externalizare, alții colaborare. Noi preferăm să-i spunem parteneriat, conform principiilor care ne-au ghidat în fiecare proiect în care ne-am implicat.

De-a lungul timpului am ajutat antreprenori locali, companii mici și medii, multinaționale. Cu fiecare călătorie pe care am efectuat-o alături de clienții noștri am căutat mereu să învățăm lucruri noi, să ne perfecționăm, totul pentru ca lor să le fie bine.

Mai mult decât atât, am extras anumite concluzii pe care le-am remarcat în ceea ce privește externalizarea procesului de marketing. Ne-am dat seama când se impune să faci această alegere pentru business-ul tău, după cum urmează:

# când compania ta pune accentul pe serviciile din propria arie de expertiză sau pe producție, iar de marketing nu se ocupă nimeni.

# când există o persoană ori chiar o echipă de marketing în interiorul companiei, dar rezultatele stagnează de ceva timp ori întârzie să apară. În astfel de cazuri soluția ar putea veni din exterior. Un punct de vedere obiectiv, bazat pe o expertiză verificată, poate identifica lucrurile care nu merg și rezolvarea acestora.

# dacă vrei să schimbi abordarea clasică a marketingului tradițional, cu cel online. Decizi că a venit timpul să te promovezi pe web ori să le combini pe cele două și nu știi de unde să începi, atunci se impune să externalizezi serviciul, pentru a nu îți încărca și mai tare costurile de achiziție.

# ai în plan să lansezi o nouă linie de produse și ai nevoie de o nouă poziționare în piață, în acest caz ai ajuns unde trebuie.

# când nu se justifică din punctul de vedere al costurilor angajarea unei persoane pentru marketing, cea mai la îndemână soluție ar fi externalizarea.

Sau poate ai identificat tu un alt motiv, din experiență proprie?

Am fi bucuroși să te ajutăm!

Avantajele colaborării cu CONCISE

Am menționat mai sus că practicăm marketingul validat de rezultate, iar acum vrem să și dovedim acest lucru. În acest scop am dezvoltat și implementat “Concise Metrics” prin care vei avea o imagine clară a ROI (Return of Investment). Cu alte cuvinte, vei ști exact pe cei vei investi banii companiei tale sau ale cărei interese le reprezinți.

Pe scurt, iată de ce vei beneficia imediat după ce vom semna contractul:

# un audit complet al stadiului în care se află afacerea ta din punct de vedere al marketingului

# beneficiezi de consultanță pentru ducerea la bun sfârșit a proiectelor aflate în derulare

# vom identifica cele mai eficiente căi de promovare pentru compania ta și vom stabili etapele ce trebuie parcurse pentru atingerea indicilor de performanță în limita bugetului de care dispui

# poți beneficia de parteneriatele exclusive pe care le-am încheiat cu unele dintre cele mai apreciate agenții de pe piața de publicitate și de comunicare offline sau online

# nu în ultimul rând, vei face o economie substanțială pentru bugetul tău, pentru că nu va mai fi nevoie să plătești cheltuieli salariale sau de training angajaților tăi din departamentul de marketing

Cum lucrăm pentru tine

Imediat după ce vom fi efectuat auditul firmei talei în ceea ce privește marketingul și vânzările, vom trece la analizarea serviciilor pe care le oferi și la studierea pieței în care activezi.

Vom arunca o privire și la concurență – pentru a ști cu cine avem de-a face -, după care avem imaginea de ansamblu conturată.

În continuare, îți vom propune soluția noastră – Planul de Marketing pentru A-ți Crește Vânzările – și stabilim împeună cum va fi implementat în timp. Noi vom măsură, vom ajusta, îți vom raporta constant, iar tu te vei bucura de rezultate!

Consideri că ți-am putea fi de folos, atunci contactează-ne!

Orice client nou înseamnă o nouă provocare pentru noi.

O bucurie!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Call now
for free consultation
: 0729390051
Mail now
free consultation
: office@concise.ro

Servicii de consultanță

Beneficiază de servicii profesioniste de consultanță în marketing oferite de Concise